ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ/GIVEAWAY!!!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ/GIVEAWAY!!!

Εδώ και καιρό ήθελα να κάνω έναν διαγωνισμό για να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου δείχνετε!

Η Dr Megan Rossi μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο «Eat Yourself Healthy» το οποίο θεωρώ ότι είναι το καταλληλότερο δώρο για τον πρώτο διαγωνισμό μου!

ΓΙΑΤΙ;

  1. Είναι κατανοητό, λεπτομερές και χρήσιμο. Παραθέτει τόσο θεωρία όσο και πολλές πρακτικές συμβουλές, καθιστώντας το χρήσιμο για όσους θέλουν να βελτιώσουν την υγεία τους.
  2. Είναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ! Υπάρχουν πολλά βιβλία διαθέσιμα από αυτοαποκαλούμενους ειδικούς στη διατροφή και, δυστυχώς, είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς εάν ένα βιβλίο είναι τεκμηριωμένο ή όχι.

ΤΙ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ;

  1. Η συγγραφέας είναι η αναγνωρισμένη επιστήμονας Dr Megan Rossi (@theguthealthdoctor). Είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος με διδακτορικό στη διατροφή και την υγεία του εντέρου. Είναι ερευνητής στο King’s College London και ηγείται σε πολλές κλινικές μελέτες.
  2. Το βιβλίο αυτό έχει αναθεωρηθεί από δεκάδες αναγνωρισμένους επαγγελματίες υγείας πριν από τη δημοσίευσή του· από διαιτολόγους και γαστρεντερολόγους έως και ψυχολόγους και γυμναστές. Επομένως, το περιεχόμενο του βιβλίου έχει ελεγχθεί από αρμόδιους ειδικούς εγγυώντας έτσι την ορθότητά του!

Είχα μάλιστα την τιμή να αναθεωρήσω η ίδια δύο από τα κεφάλαια αυτού του βιβλίου σχετικά με τη δυσκοιλιότητα και το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ; 

Θα κληρωθούν 2 βιβλία, ένα στη σελίδα μου στο Facebook και ένα στη σελίδα μου στο Instagram! Εννοείται ότι μπορείς να συμμετάσχεις και στους δύο διαγωνισμούς – θα χρειαστεί απλώς να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

Για να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό στο Facebook:

1️⃣ Πάτησε «Μου αρέσει» (like) στη σελίδα μου (Δρ Ειρήνη Δημίδη).

2️⃣Γράψε ένα σχόλιο (comment) στην σχετική μου ανάρτηση εδώ κάνοντας tag δύο άτομα που γνωρίζεις και τους ενδιαφέρει η διατροφή και η υγεία του εντέρου.

Για να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό στο Instagram:

1️⃣ Ακολούθησε (follow) το προφίλ μου στο Instagram (@dr.eirini.dimidi).

2️⃣ Γράψε ένα σχόλιο (comment) την σχετική μου ανάρτηση εδώ κάνοντας tag δύο άτομα που γνωρίζεις και τους ενδιαφέρει η διατροφή και η υγεία του εντέρου.

 

Η προθεσμία για τις συμμετοχές λήγει στις 8.10.2019.

Καλή επιτυχία!!!

 

ΥΓ1: θέλω να τονίσω ότι δεν έχω KANENA οικονομικό όφελος από αυτό το βιβλίο ή τον διαγωνισμό. Ο μοναδικός λόγος που το προτείνω είναι επειδή θεωρώ ότι θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους που έχουν απορίες για την εντερική υγεία.

ΥΓ2: δυστυχώς, το βιβλίο είναι διαθέσιμο μόνο στα αγγλικά.

Μοιράσου το

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε ENTER για αναζήτηση

Shopping Cart